Kursupplevelser

Kurser för ett gladare och rikare hundliv tillsammans.

Genom kunskap och nyfikenhet leker vi fram viktiga vardagsfärdigheter, lär oss förstå och kommunicera med varandra bättre.

Kantarellsök

Start: 22 Juni 

 

Vill ni ge er ut på roliga äventyr tillsammans i sommar/höst med ett gemensamt mål: att söka efter skogens guld samtidigt som ni njuter av naturens läkande kraft. 

 

Vi jobbar med ett flertal flugor i en smäll. Vi tar vara på hundens behov av att få arbeta med sin fantastiska nos, stärker vårt samspel och ökar chansen att kunna hitta kantareller till skogs. 

 

I den här upplevelsen får din hund träna på att känna igen och markera doften kantarell och du får dom verktyg ni behöver för att lyckas bli grymma på det.  

 

Datum: 22/6, 29/6 & 6/7

Tid: 18.30-20.00 

Plats: Långbroparken 

Pris: 1695 kr

 

Noslycka

Start: 26 Juni

Sommarintensiven

 

Låt hunden ta med dig på flera olika typer av nosaktivering! Vi arbetar med viltspår, personspår och doftberikning. Ni får utöver det lära er flera andra  nyttiga nosaktiveringsövningar som ni kan implementera i er vardag.

 

Att hundarna får utvecklas och utforska livets dofter och äventyr- tillsammans med sin människa - det är meningen med den här kursupplevelsen.

 

 

Datum: 26/6, 28/6 & 30/6

Tid: 18.30 - 20.00

Plats: Herrängsskogen

Ålder: Från 5 månader

Pris: 1995 kr

Inkallningsboosten

Start: 20 Juni

 

I sommar erbjuder jag dig kursupplevelsen "inkallningsboosten" en både rolig och intensiv kursupplevelse fylld med  övningar och verktyg för att stärka inkallningen!

 

Aktiviteteten passar allt från unghunden(från ca 6 mån) till senioren.

 

 

Datum: 20/6, 27/6 & 4/7

Tid: 17.30-18.45

Plats: Långbroparken 

Pris: 1795 kr

 

Temakurs

Start:

Datum: 

Tid: 

Plats: 

Pris: 

 

Skogsagility

Start: Augusti

I den här kursupplevelsen får ni grundläggande kunskaper i skogsagility och övar in olika hinder på signal! 

 

Låt oss hoppa över, springa igenom, krypa under, balansera på och gå slalom förbi kreativa hinder  i skogsmiljö! Hundarna får utveckla sitt mod, sin styrka, balans och kroppskontroll, samtidigt som ni stärker ert samspel och har roligt tillsammans. 


 

Aktiviteteten passar friska hundar från ca 6 månader. Vi tar oss an hinder och övningar utifrån individuella behov(ålder/ras etc) och lägger stor vikt vid säkerhet och trygghet.

 

Datum: Kommande

Tid: 3 × 1.5 h

Plats: Herrängsskogen

Pris: 1995 kr

 

Gör en intresseanmölan nedan!